Reiki-hoito

Reiki-hoito

Hoidettava makaa hoitopöydällä vaatteet päällä. (Hoidon voi tehdä myös niin, että hoidettava istuu mukavasti tuolissa). Pue yllesi mielellään mukavat, väljät vaatteet, niin voit rentoutua paremmin. Hoito kestää yleensä 60-90 min. (istumahoito lyhyemmän aikaa).

Käyn läpi kehosi päästä jalkoihin niin, että pidän käsiäni kevyesti eri chakrojen (kehon energiakeskusten) kohdalla tai hieman kehon yläpuolella. Käsiä pidetään yhdessä asennossa yleensä 3-5 min, joskus kauemminkin. Kyseessä ei ole hieronta tms., vaan hoitaja pitää käsiään paikoillaan.

Hoidon aikana käsistäni virtaa energiaa, joka eheyttää hoidettavan energiakehoa, poistaa siitä tukoksia ja täyttää energiavarastot, ikään kuin ”lataa akut”. Hoidettava voi tuntea energian virtauksen esim. lämpönä, kihelmöintinä tai vastaavana. Jotkut myös näkevät erilaisia värejä ja kuvioita. Hoito on ennen kaikkea syvästi rentouttava, ja monet nukahtavat hoidon aikana (etenkin ensimmäisillä kerroilla), mikä ei lainkaan haittaa.

Energiakehoa usein tukkivat tukahdutetut tunteet, ja niitä voikin nousta pintaan hoidon aikana (tai sen jälkeen). Tämä on ok, sillä se on osa paranemisprosessia. Reiki ei tukahduta oireita, vaan nostaa vaikeat asiat tietoisuuteen, vapauttamista varten. Tämä on tärkeää, sillä ennen pitkää ihminen sairastuu fyysisesti, ellei tunne-elämän traumoja / pettymyksiä käsitellä. Reiki on hyvin lempeä ja pehmeä hoitomuoto, eivätkä sen tietoisuuteen nostamat asiat koskaan ole raskaampia kuin sillä hetkellä jaksamme kohdata. Kuitenkin perusajatuksena on, että vaikeatkin asiat tulee kohdata; vain siten ihminen voi eheytyä.

Fyysisellä tasolla Reiki poistaa kehosta kuona-aineita, minkä takia hoidon jälkeisinä parina päivänä olisi hyvä muistaa juoda paljon vettä. Muuten voi tulla lieviä myrkynpoisto-oireita (päänsärkyä, nuhaa, vatsavaivoja). Näitä epäpuhtauksia kertyy kehoomme ruuan lisäaineista, ilman saasteista jne. Tunne-elämän tasolla taas voi poistua myrkyllisiä tunteita (vihaa, kateutta, itseinhoa jne.). Reiki on rentouttava ja virkistävä hoito, josta tulee ihanan kevyt, turvallinen ja optimistinen olo, mutta myös myrkynpoisto-oireisiin, niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla, on syytä varautua, sillä se on osa paranemista. Alkoholia ei missään nimessä pidä nauttia hoitoa edeltävänä päivänä eikä hoitopäivänä! Tästä nimittäin voisi seurata varsin pahat myrkynpoisto-oireet.

Reiki-energialla on oma älykkyytensä, ja se hakeutuu itsestään sinne, missä on suurin epätasapaino. Voi olla, että ihminen tulee Reiki-hoitoon kipeän kurkun takia, mutta energia hakeutuukin parantamaan jotain alullaan olevaa vakavampaa vaivaa, josta hoidettavalla ei vielä ole mitään aavistusta. Hoidettava myös itse säätelee (alitajuisella tasolla), minkä verran energiaa on kullakin hetkellä valmis ottamaan vastaan. Reiki toimii aina hoidettavan parhaaksi.

  • Reiki antaa meille takaisin oman voimamme, vahvistaa yhteyttämme korkeampaan minäämme / Itseemme.
  • Opimme paremmin kuuntelemaan sisäistä ääntämme ja luottamaan sen viisauteen ja ohjaukseen.
  • Reiki laajentaa tietoisuuttamme, kohottaa värähtelytasoamme.
  • Reiki tasapainottaa chakrat ja puhdistaa energiatukoksia.
  • Reiki uudistaa energiavarastomme.
  • Reiki rauhoittaa syvällisesti, rentouttaa, virkistää ja nopeuttaa kehon luonnollisia paranemisprosesseja.
  • Reiki lievittää kipua, jopa poistaa sen kokonaan (etenkin akuuteissa vaivoissa).
  • Reiki on mitä parhainta ennalta ehkäisevää terveydenhoitoa.

Tällä hetkellä en tee hoitoja.

 © Kaikki oikeudet pidätetään.