Henkisen kasvun verkkokurssit

Seitsemän porrasta 3D:stä 5D:hen

Tietoa eri ulottuvuuksista ja konkreettisia harjoituksia värähtelytason kohottamiseksi

Kurssi on itsenäinen kokonaisuus eikä edellytä reiki-kurssien käymistä.

Harjoitukset on helppo integroida jokapäiväiseen arkeen. Ne antavat uuden perspektiivin elämään ja sen osa-alueisiin. Tarkoitus ei ole, että teet kutakin harjoitusta vain viikon tai pari. Tarkoitus on, että omaksut uusia toimintamalleja jokapäiväiseen elämääsi.

Korkeaa värähtelyä ei ylläpidetä vain sillä, että kerran vuorokaudessa istutaan puoli tuntia meditoimassa. Tärkeintä on elää henkisyys todeksi arkipäivässä. Se ei ole irrallinen saareke elämässäsi vaan läpäisee kaiken, joka ainut hetki.

Ota yhteyttä, niin saat lisää tietoa kurssista, jonka voit aloittaa koska tahansa. Voit valita kurssin suoritustavan kahdesta eri vaihtoehdosta:

1) Seitsemän kattavaa infopakettia + käytännönläheisiä harjoituksia, jotka opettavat sinut sisäistämään kunkin infopaketin asiat osaksi jokapäiväistä elämää. Lisäksi voit kurssin aikana ottaa kolme kertaa sähköpostitse yhteyttä minuun esittääksesi kysymyksiä, saadaksesi lisäneuvoja, ohjeita ja jakaaksesi kokemuksiasi (yksi keskustelu sisältää max 2 viestiä molemmilta).
Hinta 160 euroa

2) Seitsemän kattavaa infopakettia + käytännönläheisiä harjoituksia, jotka opettavat sinut sisäistämään kunkin infopaketin asiat osaksi jokapäiväistä elämää. Lisäksi voit kurssin aikana ottaa viisi kertaa sähköpostitse yhteyttä minuun esittääksesi kysymyksiä, saadaksesi lisäneuvoja, ohjeita ja jakaaksesi kokemuksiasi (yksi keskustelu sisältää max 2 viestiä molemmilta).
Hinta 200 euroa

Molemmissa vaihtoehdoissa saat uuden infopaketin tehtävineen 1-2 viikon välein. Voit itse vaikuttaa siihen, mihin tahtiin haluat edetä. Kurssin voi maksaa kahdessa erässä.

Tämä kurssi voi olla sinulle ensimmäinen askel ylösnousemusmatkallasi 3D:n tiheydestä 5D:n kirkkauteen. Jos olet jo tällä matkalla, kurssi voi merkittävästi nopeuttaa etenemistäsi. Kurssin jälkeen sinulla on paljon uusia työkaluja, mutta lopulta itse korkeamman minäsi tasolla määräät etenemisesi tahdin. Kukaan muu ei voi sinun puolestasi tätä matkaa tehdä, mutta matkan jo tehneet voivat olla sinulle suurena apuna.