Kurssien esittely & hinnat

Reiki 1

Saat Reiki 1 –tason virityksen, jonka jälkeen värähtelytasosi kohoaa ja tietoisuutesi laajenee. Säädän värähtelysi uudelle taajuudelle (vähän kuin säätäisin radion oikealle kanavalle), minkä jälkeen voit ottaa vastaan parantavaa Reiki-energiaa, jolla voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Viritys yhdistää sinut universaaliin energiaan. Tämä energia on virityksen jälkeen käytössäsi loppuelämäsi ajan.

Reiki on paitsi energiahoito myös henkistä kasvua edistävä elämäntapa. Saat vahvemman yhteyden korkeampaan minääsi / Itseesi. Opit paremmin kuuntelemaan sisäistä ääntäsi sekä luottamaan sen viisauteen ja ohjaukseen.

Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan muun muassa seuraavia asioita:

  • Ihminen energiaolentona (länsimaisen ja itämaisen ihmiskäsityksen vertailua)
  • Mitä värähtely / värähtelytaso tarkoittaa, miten kohottaa värähtelytasoa?
  • Energiakeho (aura) – virityksen jälkeen aura laajenee
  • Chakrat (kehon energiakeskukset), chakrojen tasapainotus
  • Mitä Reiki on?
  • Reikin historia
  • Reiki-asteiden lyhyt esittely (1, 2, Master)
  • Reikin eettiset periaatteet 
  • Ajatuksen ja sanan voima, oman elämän luominen
  • Yleisiä ohjeita Reiki-hoitoon
  • Itsehoito
  • Toiselle tehtävä hoito (hoidettavaa istuu, hoidettava makuulla)
  • Tietoa Reiki-virityksestä (mitä siinä tapahtuu, tuntemukset virityksen aikana / jälkeen, vaikutukset lähipäivinä ja –viikkoina)
  • Meditaation positiiviset vaikutukset, meditaatioharjoituksia
  • Reiki-tekniikoita (esim. kuivapesu, tuli-vesi –tekniikka)
  • Reikin voimasymboli Chokurei (jatkotapaamisessa)

Reiki 1 –kurssi ja Reiki-viritys on monille myös elämänmuutos, joka avaa tien omaan sisimpään. Reiki vie meidät takaisin ”henkiseen kotiimme”, ja monille tämä kotiinpaluun tunne on hyvin voimaannuttava kokemus. Luottamus universumin hyvyyteen ja elämän kantavaan voimaan vahvistuu.

Kurssin jälkeen voi tulla aluksi lieviä myrkynpoisto-oireita, esim. nuhaa, päänsärkyä, tihentynyttä virtsaamistarvetta, hikoilua jne. Nämä ”oireet” ovat osa paranemisprosessia eivätkä kestä kauan. Osa oireista voi olla ei-fyysisiä: poistamme myös myrkyllisiä ajatuksia ja tunteita energiakehostamme. Voi nousta pintaan vihan ja surun tunteita, itkemättömiä itkuja jne. Juo paljon vettä, se vähentää mahdollisia myrkynpoisto-oireita.

Totuttele kurssin jälkeen rauhassa uuteen energiatasoon. Ole itsellesi lempeä. Voit lähettää minulle sähköpostitse kysymyksiä jatkotapaamista varten.

Kurssi kestää kaksi peräkkäistä päivää, yleensä lauantai + sunnuntai, noin 5 tuntia / päivä (esim. la klo 12-17 & su klo 12-17). Lisäksi hintaan sisältyy vapaaehtoinen jatkotapaaminen (yleensä arki-iltana 2 tuntia) noin kuukauden kuluttua kurssista. Jatkotapaamisessa syvennät Reiki-tietämystäsi ja voit jakaa kokemuksiasi ja tuntemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa. Koska pidän opetusryhmät pieninä, saat kursseilla aina henkilökohtaista ohjausta ja teorian opiskelun lisäksi pääset tekemään paljon harjoituksia. Hintaan sisältyy monipuolinen ja tasokas kirjallinen opetusmateriaali. Saat todistuksen Mikao Usui Shiki Ryohon Reiki 1 –tason suorittamisesta.

Hinta 250 euroa (Sisältää välipalat sekä kahvi- ja teetarjoilun)

Reiki 2

Reiki 2 on jatkokurssi, jonka aikana pääset entistä syvemmälle Reikin maailmaan. Saat 2. tason virityksen, minkä jälkeen aurasi jälleen laajenee ja energiavirtaus voimistuu entisestään. Uuteen energiatasoon totuttelu vie taas muutaman viikon.

Tällä kurssilla opit ylittämään ajan ja paikan rajat. Opit kolme Reiki-symbolia ja lähettämään kaukoreikiä. Voit lähettää Reikiä ystävällesi vaikka toiselle puolelle maapalloa. Opit lähettämään Reikiä menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Näillä tekniikoilla voit oppia puhdistamaan menneisyyttäsi ja päästämään irti vanhoista traumoista ja tunne-elämän pettymyksistä. Voit lähettää Reikiä etukäteen esimerkiksi johonkin jännittävään tai haastavaan tilaisuuteen. Symbolien käyttömahdollisuudet ovatkin rajattomat, ja voit kurssin jälkeen keksiä niitä itse lisää.

Kurssin aikana opit lisää hoitotekniikoita, muun muassa intuitiivista hoitoa ja käyttämään symboleja myös kontaktihoidossa. Opit myös, miten voit hoitaa tunteita ja alitajuntaa Reikin avulla. Myös ihmissuhteita voi hoitaa Reikillä.

Reiki 2 –viritys vaikuttaa erityisesti tunteiden ja mielen puhdistumiseen ja eheytymiseen. Kurssin jälkeen pintaan voi nousta tukahdutettuja tunteita ja käsittelemättömiä asioita. Elämääsi voi tulla uusia ihmisiä, tai vanhoja tuttuja voi ”sattumalta” taas tupsahtaa eteesi. Jos jotain on menneisyydessä jäänyt työstämättä, se on mahdollista nyt.

Myös tähän kurssiin kuuluu tasokas, monipuolinen ja havainnollinen opetusmateriaali, jossa on ohjeita myös kurssin jälkeisille viikoille.

Olet tervetullut jatkokurssille, kun sinulla on jo kokemusta ykköstason Reikin käytöstä. Ykkös- ja kakkoskurssin välissä olisi hyvä olla vähintään kuukausi. Jatkokurssi on samanpituinen kuin peruskurssi eli kaksi kokonaista päivää + vapaaehtoinen jatkotapaaminen noin kuukauden kuluttua kurssista. Saat todistuksen Mikao Usui Shiki Ryohon Reiki 2 -tason suorittamisesta.

Hinta 350 euroa (sisältää välipalat + kahvin / teen)

Reiki-matka omaan itseeni

Kun olet suorittanut Reiki 2 -kurssin, voit halutessasi osallistua tähän syventävään opintokokonaisuuteen, jonka aikana saatan sinut vielä muutaman askeleen eteenpäin reiki-polullasi.

Tarkoitus on Reiki 2 -kurssilla saatavia työkaluja apuna käyttäen vapautua vanhasta tunneroinasta ja menneisyyden painolastista. Tämän sisäisen siivouksen jälkeen korkeampi minäsi – sinun todellinen, jumalainen itsesi – voi yhä enemmän tulla elämääsi. Tavoitteena on ennen kaikkea luoda rakastava ja kunnioittava suhde omaan itseensä. Kun se on tehty, elämän muutkin osa-alueet alkavat kirkastua.

Opetus tapahtuu pienryhmässä (enintään neljä osallistujaa), ja opintokokonaisuus koostuu viidestä kolmen tunnin mittaisesta tapaamisesta, jotka sovitaan joustavasti ryhmän jäsenten kanssa.

Huom! ”Reiki-matka omaan itseeni” edellyttää, että olet käynyt Reiki 2 -kurssin minulla. Reiki Master -opintoihin osallistuminen ei edellytä tämän opintokokonaisuuden suorittamista.

Hinta 500 euroa. Kurssin voi maksaa osissa.

Katso tarkemmin blogi 11.2.2017

Reiki Master

Reiki Master on tarkoitettu niille, jotka haluavat edetä yhä pidemmälle henkisessä kehityksessään ja mahdollisesti myös opettaa Reikiä. Vaikka sinulla Master-opintojen jälkeen on valmiudet opettaa kaikkia Reiki-asteita ja vihkiä muita Reikin käyttöön, mitään velvoitetta tähän ei ole. Monet käyvät Master-kurssin lähinnä oman henkisen kehityksensä tueksi ja kehittyäkseen Reiki-hoitajina.

Tällä kurssilla saat käyttöösi vielä yhden Reiki-symbolin, mestarisymbolin. Aurasi laajenee jälleen, ja energiavirtaus voimistuu huomattavasti. Reiki-tietämyksesi syvenee: saat uusinta tietoa Reikistä ja opit lisää hoitotekniikoita. Lukuisten henkisten harjoitusten ja erilaisten kotitehtävien kautta etenet Reiki-polullasi kohti itsemestaruutta.

Master-symbolia kutsutaan myös Rakkaus-symboliksi, ja se mahdollistaakin asteittaisen siirtymisen pelosta rakkauteen. Kaikki valintamme pohjautuvat lopulta kahteen vastakkaiseen tunteeseen: pelkoon tai rakkauteen.

Todella monia valintojamme ohjaa lopulta kuolemanpelko, useimmiten alitajuisella tasolla. Korkeampi minämme tietää, että kuolemaa ei ole. Se, mitä egomme kutsuu kuolemaksi, on vain muodonmuutos. ”Sitä, mitä toukka kutsuu maailmanlopuksi, mestari nimittää perhoseksi.” (Richard Bach) Kun ymmärrämme tämän, valintojamme entistä enemmän ohjaa kuolemanpelon sijasta elämänrakkaus. Mestari valitsee aina rakkauden.

Kaikki kurssille osallistuvat valmistuvat Reiki Mastereiksi, mutta etenemisvauhti voi vaihdella. Yleensä Master-opinnot kestävät noin 4-10 kuukautta.

Opintoihin kuuluu a) omaa henkistä kehitystä tukevat harjoitukset, b) Reiki-tietämyksen syventäminen ja viritysten teon opiskelu ja c) opettamisen opiskelu. Master-opiskelijana saat tasokkaan kirjallisen opetusmateriaalin, jossa on selkeä ja havainnollinen osio myös opettamisen taidoista.

Master-opintojen jälkeen sinulla on syvällisen Reiki-tietämyksen lisäksi erittäin hyvät valmiudet itse suunnitella ja järjestää Reiki-kursseja. Tarvittaessa neuvon oman toiminimen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta 1400 euroa (voi maksaa useassa erässä)

Hyvä tietää: En suosittele Reiki-kurssia henkilölle, jolla on voimakas päihderiippuvuus tai psykoosilääkitys. Kurssille osallistumista kannattaa harkita tarkkaan myös, jos käyttää mitä tahansa psyykenlääkettä.

 © Kaikki oikeudet pidätetään.